Pagina's

vrijdag 21 mei 2010

Sieraden opbergen

Wij, fashionista's, hebben natuurlijk niet één paar oorbellen. Wij willen onze outfits helemaal klaar maken door de perfecte accessoires erbij te dragen. En als je er veel hebt, moet je het ook opbergen. En natuurlijk kan je het in een doos in je kast proppen of overal rond laten slingeren, maar je kan er ook je voordeel uit trekken. Zo kun je je sieraden opbergen en geeft het ook nog extra glamour in je kamer! Hier wat manieren.


Zelf heb ik een echte sieradendoos! Lekker glamorous zilver aan de buitenkant en met een stoffen - kleur naar keuze - binnenkant. Een ronde 'koker' voor je armbanden, 4 kleine bakjes en één grote bak. Hier pas genoeg in en het is een echte eyecatcher in je kamer!

Een Sieradenrek! Show jouw sieraden met trots. Aan een mooi rek, met wat leuke versiersels pronken jouw sieraden helemaal. Je hebt zoveel soorten en er is vast wel één die helemaal geschikt voor jou is! Zo heb je rekjes voor alleen oorbellen, maar ook voor van alles of juist alleen kettingen. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: ze showen jouw sieraden met trots!

Of ga voor een wat originelere manier dat echt niet per se wat met sieraden te maken hoeft te hebben. Zo kan je aan een kleine kapstok/haakjes je kettingen hange, een prachtige doos kopen of - zoals ik ook heb - een soort van rekje/hanger waar je accessoires aan kan hangen. Zo heb ik hier ook mijn lange kettingen hangen.
 
Designed by Lena