Pagina's

vrijdag 14 mei 2010

Sephora eyeshadow en lipgloss - review!

Een mooi, beautygerelateerd aandenken uit Parijs. Het toch wel luxieuze merk Sephora. Met een niet al te zacht prijsje, maar zeker waar voor zijn geld. Over de kwaliteit is erg te spreken en de verpakkingen zijn simpelweg fabulous. In dit artikel ga ik in op de kwaliteit en op het totaalplaatje. Bij deze: een review!

Allereerst de ultra shine lipgloss in nummer 11

De kleur is prachtig. Nude, met een peachy touch. De gloss is inderdaad erg shiney, bevat glitters, maar gelukkig geen opvallende chunky vlokken die je op je lippen voelt. De gloss stinkt vreselijk. Echt: Bah! Maar als je hem eenmaal op je lippen hebt is daar niks meer van te ruiken. De gloss is - in tegenstelling tot de meeste shine lipglossjes - supergepigmenteerd. Zelfs op mijn ultra-gepigmenteerde lippen, komt zijn ware kleur redelijk naar voren. Ik houd echt van deze gloss. De longlasting is gemiddeld als elke andere lipgloss.

Dan nu de longlasting eyeshadow in nummer 26

Ook deze oogschaduw heeft een fabulous verpakking. Lekker zwart en chique! De kleur is een beetje kopergoudbruin (een echte combi dus!) en heeft veel glitter, maar net als hierboven: gelukkig niet chunky. Over de longlasting ben ik nog niet helemaal uit. Op een basis/shadestick zie je 3/4 van de oogschaduw aan het eind van de dag nog. Wat redelijk veel is! Alleen de intensiteit en de kleur is wat onopvallender geworden. Zonder basis is er aan het eind van de dag niet superveel meer over: wat glitters en een kopergoudbruine finish. Het pigment is YAY! Niet te intens, maar dat hoeft ook niet bij zo een naturelkleurige oogschaduw. Ik vind het gewoon een prima oogschaduw om even snel over heel je ooglid aan te brengen als je naar school gaat.

Swatches:
 
Designed by Lena