Pagina's

zondag 2 mei 2010

Movie Report: Sydney White

Vandaag een movie report over de film: Sydney White. Een rasechte meidenfilm met in de hoofdrol Amanda Bynes. Maar is deze film echt een rasechte meidenfilm of flut? In Movie Report komt een film aan de orde met de gebruikelijke samenvatting en natuurlijk de kritische mening van mij - Rosa!

Sydney White bron
Een moderne versie van Sneeuwwitje. De film speelt zich af tussen studenten in hun eerste jaar op college. Rachel is de leidster van de Kappa Phi soci√ęteit en de nr. 1 op de 'hottie' ranglijst van de universiteitswebsite. Haar status wordt echter bedreigd door nieuwelinge Sydney White, een vriendelijke brunette die bovendien bij Rachels vriendje Blaine in de smaak valt.

Mijn mening
Het is echt een leuke meidenfilm waar je helemaal in meegesleept wordt! Verder is het hilarisch - met humoristische momenten. De film is voorspelbaar, zo wist ik elke keer wel wat er ging gebeuren, erg origineel (wie verzint er een modern sneeuwwitje en dan nog in deze vorm?), en over het algemeen goed geacteerd. Ik ben zelf niet zo een fan van Amanda Bynes. Ze zet precies hetzelfde neer als in "She's the man", terwijl ik vind dat je goed acteert als je je echt inleeft en een andere karakter neerzet. Soms acteert ze gewoon te overdreven. Verder zitten er grappige woordspelingen in. Zo is het Sydney White (snow white), wonen de 7 sukkeltjes in een groot dwergenhuisje, heet de jongen waar ze verliefd op wordt Tyler Prince en de gemene studente die het probeert te verzieken Witchburn (van de heks die haar de appel geeft).

Geschikt voor: Meiden en jonge vrouwen die houden van een beetje fantasie, voorspelbare chickfilms, humor en A Cinderella Story.
Een no-go voor: Mensen die actie willen of gewoon niet van voorgekauwde films houden.
 
Designed by Lena