Pagina's

zaterdag 1 mei 2010

Catrice Nude Sensation - blush&oogschaduw

Catrice nude sensation. Een Limited Edition van alweer een tijd geleden, en eigenlijk niet meer te koop. Maar lang leve de Kruidvat afprijsbakken, waar spullen die niet verkocht werden voor een zacht prijsje verkocht worden. Ik vond er een oogschaduw en blush van deze, prachtige, nude LE. Tijd voor een review!


Oogschaduw in C01 Nude Cream
Een witte kleur, met een gelige ondertoon. Perfect voor highlight. Leuk patroon op de schaduw (een deel van een bloem?) en de verpakking is oké. Het oogt slechts een beetje cheap. De kleur is dus wit/creme met een gele ondertoon en is mat, wat ikzelf eigenlijk heel mooi vind voor highlight of gewoon op je ooglid. De kleur geeft echt veel pigment af en er komt niet veel ongewenst poeder bij vrij. Een mooie nude oogschaduw en goed gepigmenteerd!

Blush in C02 Nude Peach
De verpakking is hetzelfde: oké, slechts wat cheap. Op de verpakking staat: shimmer rouge. Maar echte shimmer erin zie ik niet, hoogstends een beetje glans op je wangen. De kleur is peachy en redelijk fel. Op je wangen komt het wel weer heel nude en mooi over. Het geeft je net dat extra kleurtje. Helaas komt er wel wat ongewenst poeder bij vrij, in de verpakking. Gelukkig niet teveel en is het allemaal te over zien. Ook dit product is goed gepigmenteerd!


Ik ben echt heel tevreden over deze producten, vooral voor de prijs. Door de opruimbakken heb ik er totaal maar 2,50 voor betaald en dat voor deze kwaliteit: een koopje :).  Heb jij ook zo een geluk en vind je de producten nog in de afprijsbakken? Kopen!
 
Designed by Lena