Pagina's

zaterdag 27 maart 2010

How To: Nagels lakken

Wat the hell?! een how to voor nagels lakken, dat is het simpelste dat er is? Ja, je nagels lakken is simpel, maar om het mooi en goed te doen, kan voor problemen zorgen bij sommige meiden. Om niet te vlekken, gelijkmatig aan te brengen en een sexy resultaat te krijgen, zit er toch een klein techniekje achter. Mijn moeder heeft vroeger opleiding gedaan voor schoonheidsspecialiste en heeft mij dit geleerd, hoe zij het vroeger geleerd heeft. Misschien ken je het al, maar voor de meiden waarbij ik altijd foto's zie met nagellak op de huis en vlekjes, deze How To:

met mijn ongeloflijk goede tekentalent (NOT) heb ik plaatjes gemaakt ter verduidelijking.

stap 1: zorg dat je nagel schoon is: dat betekent dat er geen vuil of restjes nagellak op moeten zitten. Het fijnste lakt natuurlijk ook een goed verzorgde nagel.

stap 2: begin een lijntje te lakken in de richting van jouw vinger naar je nageltop. Je begint in het midden en laat een milimeter (or whatever) tussen je huid en nagel open: zo vlek je niet op je huid. Probeer zo egaal mogelijk te lakken.

stap 3: Links en rechts herhaal je de stap en lak je een lijn. Begin weer een klein stukje van de huid af. Ook aan de zijkanten kun je een stukje overhouden. Dit zorgt ervoor dat je niet knoeit op je huid èn omdat je nagels dan smaller zijn gelakt, lijken ze optisch langer en smaller, wat ze sexyer en vrouwelijker maken! Dat is eigenlijk de enorme optische truc, die je moet toepassen met het lakken.

Een topcoat erover en voilà! Jij hebt de spetterendste manicure ever. Onthoud wel: blijf oefenen! na één keer gelakt te hebben, is het resultaat niet optimaal. Oefening baart kunst. Good luck!
 
Designed by Lena