Pagina's

woensdag 31 maart 2010

Gezicht oplichten met camouflage uit Mooi Blond

Iedereen weet wat je kunt doen met camouflage: je onzuiverheden camoufleren. Maar er is ook een methode om delen van je gezicht op te lichten. Ik had jullie beloofd deze nog een keer te laten zien. Deze methode gaat volgens het boek van Blond Amsterdam: Mooi Blond. Dit boek staat bordevol tips en tricks, en hier kun je mijn review erover lezen. Één van de tips ga ik hier vandaag zo goed mogelijk proberen uit te leggen: je gezicht oplichten met camouflage!

Nodig:
-een concealer in een tint lichter dan jouw huid, maar die wel goed blendbaar is met jou huid.

How To:
-We gaan de 'hangende' delen van je gezicht opfleuren. Dit zijn de randjes naast je mond, rond je neus en naast je ogen.
-Pak een beetje concealer en breng het op deze plekken aan. Ter verduidelijking het plaatje hieronder.
-Blend het goed et voilà! zo snel is het gedaan.

de gestippelde plekken bij de neus en de mond moet je oplichten. de gestippelde plekken onder de ogen zijn voor gewone concealer. dit plaatje komt uit het Blond Boek.

Ik weet niet of jullie het merken, maar optisch zie je wel verschil. Het lijkt net of je mondhoeken wat meer omhoog staan en dat maakt je er frisser uitzien. Het lift het als het ware op. Er is geen enorm verschil, maar net dat beetje extra om jezelf te laten stralen!
 
Designed by Lena