Pagina's

zondag 18 oktober 2009

Shopping time!

Jaa! Morgen ga ik eindelijk eventjes iets leuks doen, shoppen! Samen met een vriendin, die net als ik, van make-up houdt. Met haar kan ik het beste beautyshoppen en meestal doen we dat dan ook :) Ik verheug me er al helemaal op, we hebben ons al helemaal zitten verlekkeren over nieuwe producten en over wat we gaan kopen. Maar....dan heb je nog het budget. Bij mij is die redelijk groot dit keer, omdat ik ook echt dingen nódig heb. Hier mijn lijstje:

Zoals ik al vertelde in mijn artikel over kwasten, heb ik ze écht nodig! Ik moet ze kopen! Voor 3 kwasten (2 oogschaduw en 1 concealer) ga ik uit van max. 15 euro (erg ruim genomen). Die van de hema zijn 2,95 Euro en die van Gosh rond de 6 euro.

De laatste tijd krijg ik steeds meer mee-eters. Het is echt lelijk op mijn gezicht. Ook al reinig ik mijn gezicht elke avond het blijft! Verder heb ik bijna nooit puistjes, meestal 1 ofzo, maar de laatste tijd krijg ik hele kleine rode puistjes tussen mijn neus en lippen en rond mijn neus, ook deels door droogte. Dus extra smeren met de crème dan maar. Ik heb wel een vraagje: ik lees overal gemengde reacties over de neusstrips. Over die van de Kruidvat en Essence hoor ik de beste reacties. Heb jij ervaring? deel het met mij en comment! Dan kan ik er rekening mee houden.

Ik heb een grote spiegelkast, dus spiegels had ik nooit nodig, maar ik wil toch een make-up spiegel, het is gewoon handig. Mijn eyeliner van de Hema is op en ik vind deze zo fijn! Maar ik had zo een stift en ik twijfel of ik nu een vloeibare of een stiftvorm moet kopen..Heb jij ervaring met eyeliner van Hema? en welke het fijnste is? Comment!

Mijn define-a-lash mascara is niet waterproof, en daarmee boedoel ik ook echt NIET waterproof. Bij elk druppeltje loopt hij uit, dus moet ik nog een waterproof erbij. Deze zal ik niet vaak gebruiken en daarom kies ik voor een hele goedkope. Iemand tips op mascaragebied?

Overige make-up en accessoires reken ik max. 15 euro voor.

Als ik alles koop kom ik op 45 euro uit, wat ik eigenlijk een beetje veel vind voor deze maand. Ach ja, ik kijk wel!!

Ga jij binnenkort nog shoppen??


7 reacties:

Josephine zei

Leuk zo'n lijstje! Ik heb al geshopt, heb al veel gekocht!

Sharon zei

Superleuk lijstje/plaatje! Ik vind zelf de neusstrips van Kruidvat wel fijn (: En die Hema eyeliner vind ik zelf niet zo. In het begin werkt hij prima, maar op een gegeven moment (wat bij mij best snel was) word het 'kwastje' te dik.. Verderrrrrrr weet ik geen waterproof mascara aanrader, heb er zelf één van Essence, maar supertevreden ben ik er niet over..

Tamarah zei

ik heb de neusstrips van essence en ben er erg tevreden over ! eyeliner heb ik van ELF $1,- bij makeupmasala echt een aanrader en ook die is waterproof!

Martine zei

Die neusstrips, ik zou voor die van Essence gaan. Enne, die eyeliner van de Hema; Ik vind de stift veel fijner. Verder zou ik gaan voor die No Limits Waterproof van Essence als mascara.

Kus Kus Martine

Tessa zei

neusstrips werken echt niet vind ik, geld verspilling! leuk lijstje maar idd alles opgeteld is altijd veel he :p

Charlotte zei

Wat zijn neusstrips? :o? Ik heb er toch serieus waar nog nooit van gehoord ;p, dacht dat het tegen snurken was ofzo? Maar dan zet je het denk ik niet op je shoppingslijstje, haha.

Lizzy zei

45 euro is best veel, maar ik koop de laatste tijd ook veel make-up, echt verslavend maarja. Bij ons zijn de Gosh kwasten trouwens rond de 8 /9 euro..

Een reactie posten

 
Designed by Lena