Pagina's

zaterdag 17 oktober 2009

Kwaliteit foto's

Allereerst sorry guys voor deze posts. Misschien dat ze wat saaier zijn, maar ik ben nog steeds niet helemaal opgeknapt en ook helemaal inspiratieloos. Ik hoop dat ik na maandag (dan ga ik ff lekker hevig shoppen met een vriendin :D) weer wat leukere dingetjes in elkaar flans.

Anyway, wilde ik dit nog eventjes kwijt aan jullie:

De laatste tijd probeer ik producten, waar ik reviews over schrijf, wat mooier en kwalitatief beter op de foto te zetten. Het is ook echt een hobby geworden! Maar zonder fotostudiootje of goede camera (een 7.2 megapixel - de Samsung s760) is dat best moeilijk. Ik probeer het zo goed als ik kan, omdat ik een artikel veel leuker vind als er mooie foto's bij zijn.

Ik weet niet waarom ik dit schrijf, maar mijn leven is gewoon in een té diep dal en té saai om over te schrijven. Als ik ziek ben, zit ik altijd in een dip. Veel huilen, me rot voelen, alles hoort erbij... Ik hoop dat dit snel overgaat...

in ieder geval stop ik even met mijn trieste geklets en moet ik dit nog even kwijt:

ENJOY YOUR HOLIDAY OR WEEKEND!

4 reacties:

Sharon zei

Haha daar ben ik ook mee bezig, met die foto's (: Maar met 2 witte blaadjes kom je al een heel eind! Heel veel beterschap en hopelijk kan je nog een beetje van je vakantie genieten! Liefs.

Lizzy zei

Ach meid, kop op! Denk aan de positieve dingen in je leven! Iedereen zit wel eens in een dipje en je komt er zo bovenop! Laat alles maar even lekker los in je, en dat komt t vanzelf goed. Beterschap hé, en geniet van je vakantie, dikke knuffel! x

DJlipstick zei

Ik maak mijn foto's altijd op de versterbank met wat witte blaadjes eronder. Geniet van je vakantie! Ik moet nog een week!

Margot zei

Ik ben ook altijd depri als ik ziek ben, maar heel veeel leuke foto's maken van dingen helpt vast wel;)

Een reactie posten

 
Designed by Lena