Pagina's

dinsdag 20 oktober 2009

Shopping Time!

Allereerst, het was zó gezellig! En ik heb echt leuke dingetjes gekocht. Wieeh, ik ben helemaal happy als ik er naar kijk. Eigenlijk allemaal dingen die ik echt nodig heb, en bijna geen overbodige make-up. We hebben ons ingehouden, en van die 45 euro...ik heb maar 19 euro uitgegeven! Nog goed voor mijn portemonnee ook. Kijk verder voor de producten:Allereerst de Hema eyeliner, ik zweer bij deze stift! Toen ik hem voor het eerst kocht, had ik in de winkels alle eyelinerstiften getest. De meesten (ook de duurdere) kon je makkelijk uitvegen en gaven een dik lijntje. Maar de Hema eyeliner niet! Deze is haast niet uit te vegen en je kan er superdunne lijntjes mee trekken. Prijs 3,49 euro!Daarnaast heb ik ook de Essence Creamylicious Bronzer gekocht (zoals iedereen onderhand). Ik vond hem zo mooi en kon hem niet laten staan, ik heb hem vandaag opgehad, en wauw!! Wel jammer van die chunky glitters die er soms tussen zitten. Prijs 3,49 euro!Ook heb ik neusstrips gekocht voor de mee-eters op mijn neus. Ik heb gekozen voor Essence, want de Kruidvatstrips waren toch op XD hoefde ik ook niet meer te kiezen. Ik ben echt benieuwd of het helpt, volgens mijn moeder (ex-schoonheidsspecialiste) kun je mee-eters bijna niet weg krijgen als ze er eenmaal zijn. ze zegt dat je het alleen kan verkomen om er meer te krijgen of je moet een afspraak bij de schoonheidsspecialiste maken. Nou, ik ga het gewoon proberen! prijs: 1,69 euro!


Verder ben ik de Hema in gegaan om mijn zielige kwastenstash bij te vullen en ja! ze hadden de nieuwe kwasten. Ik heb de blending brush en oogschaduw brush gekocht. Ze zijn súperzacht en handig in gebruik. Alhoewel ik ze best groot vind... prijs: 2,25 per stuk.

Verder nog een kapspiegeltje, maar daar heb ik geen foto van (lijkt me ook niet zo interessant). En,.. ik ben vandaag wezen shoppen in R'dam en heb superleuke kleding gekocht (daar later meer over) en heb ik van mijn moeder iets op make-upgebied gekregen waar ik superenthousiast ben.. Maar dat blijft geheim, want daar komt binnenkort een review over. Wil jij raden wat het is? comment!

En van welke producten willen jullie swatches/reviews? laat daarvoor ook even een berichtje achter!

8 reacties:

Sharon zei

Leuke dingen heb je geshopt zeg! Ik zou wel een review willen van die blending brush ;)
Liefs.

Rosa zei

Die bronzer van Essence moet erg op de bronzer van Mac lijken!

Josephine zei

Leuke spulletjes! Gaaf dat je zoveel onder je budget zit =O Ben benieuwd naar het 'secret'product!
x

Melissa zei

Superleuke aankoopjes! Ik heb ook die bronzer van Essence! Alleen de mijne zit onder de plakbandresten en de beveiligingsstickers:l Echt lelijk :( Maarja, niks aan te doen! En haha ik wist helemaal niet dat Essence ook van die neusstrips had! Maarja, nu heb ik die van Konad al en die zijn ook wel goed opzich;p xx

Frauke zei

Leuk zeg! Bedankt voor je reactie, blij dat ik jouw site heb ontdekt :) Ik ga je followen! XX

Margot zei

leuk! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar alles, haha!

Lizzy zei

Leuke dingen joh!

Melissa zei

Oh die Hema kwasten lijken me geweldig! Vind het echt super dat ze hun kwasten hebben aangevuld. Ik heb zelf de foundationkwast, die is ook heerlijk zacht!

En ik wil nog steeds de bronzer uit de Creamylicious limited edition van Essence. Hij wordt vergeleken met een bronzer van MAC.

Een reactie posten

 
Designed by Lena