Pagina's

maandag 5 oktober 2009

Rosa de koopjesjager

Vorige maand heb ik helemaal niks geshopt. Op vaseline en mijn nieuwe mascara na (maar hé, die moest ik hebben, want je wilt toch niet mascaraloos lopen?). Dus zie ik het als beloning: deze week beautyshoppen :D. En misschien ook omdat de koopdrang toeneemt nu ik op elke site shoplogjes lees van de DDD bij de Bijenkorf en bij het Prijzencircus bij de V&D. Helaas kon ik daar niet naartoe dus mag ik nu toch wel losgaan?

In de stad waar ik woon hebben we alleen (3!) Etosfilialen, een Kruidvat en 2 plaatselijke parfumeries op beautygebied. Geen v&d met sephora, geen douglas en geen bijenkorf. Hier moet ik het meedoen. Omdat ik op zaterdag hockey kan ik niet even naar een grote stad (maar daar heb ik komende herfstvakantie weer voor).

En het beste van shoppen is natuurlijk koopjesjagen. Dat je met een voldaan gevoel thuiskomt en weet dat je gewoon veel euro's hebt bespaard op deze producten. Heeeerlijk!! Dus kijk mee naar de acties waar ik mee wil slagen:
Etos :
 1) l'Oreal 2 halen 1 betalen.
Kruidvat:
1) 2+2 gratis bij beauty- en hairessentials
2)Wrapped bedelarmband
3)25% korting op Max Factor
4)Essence 2+1 gratis

De armband heb ik al in het wit van de Etos, dus of ik hem ook in het zwart koop weet ik niet zeker. Essence, ga ik zowieso eventjes langs (A) en bij hair- en beautyessentials ook, want die hebben van die goedkope haardingen en beautyaccessoires. Verder wordt het: of maxfactor of l'oreal. welke het wordt ben ik nog niet uit. Wat ga jij in de korting scoren?

11 reacties:

Sharon zei

Haha ik ben bang voor niks, want we hebben hier alleen een DA in het dorp..
Liefs!

DJlipstick zei

Hum.. Ik denk dat ik naar Essence ga kijken!
Ben wel benieuwd.
x

Anoniem zei

ik ben ook bang dat ik niks ga scoren. maar dat heb ik wel gedaan bij de sephora dus mijn week is al goed :D.
xx.

Anoniem zei

ik weet niet hoe het komt maar bij jou kan ik geloof ik alleen anoniem doen, maar ik die dat net zei is martine van alotmore haha.

Nana zei

Ah voordat ik bij een beetje een winkel ben moet ik ruim 15min fietsen! -.-

Maar zo'n arband is leuk! :) Wil ik ook..

Dara zei

handig :D

Rosalie zei

Super handig!!!

Rosa zei

@martine/anoniem kun je dan onderaan niet klikken op naam/url?

Marlinda zei

Ik heb gebruik gemaat van de 2+2 gratis bij beauty- en hairessentials actie =)

Anoniem zei

Yeah ik heb de essence aanbieding ook gezien :)

Melissa zei

Dat waren preciés de stukjes folder waar ik ook even stil bij stond en heb omcirkeld haha!;p Alleen of ik ook daadwerkelijk van alles wat ga kopen.. Heb een beetje een moneycrisis (moet sparen!);p Maar van L'oréal ga ik zeker wat halen:) xx

Een reactie posten

 
Designed by Lena