Pagina's

woensdag 7 oktober 2009

Doel #1

Kennen jullie allemaal de site van Margot al? Nee, neem dan een kijkje! Ze heeft 101 doelen opgezet die ze voor haar 18e verjaardag allemaal voltooid moet hebben. Het zijn vooral gewoon funny dingen, maar het heeft me wel aan het denken gezet. Daardoor heb ik nu ook een doel voor ogen. Een serieus doel, nieuwsgierig? Lees verder! :D

Ik heb dus een beugel, sinds maart. Ik moet, vanwege de beugel, elke dag mijn mond 2 minuten spoelen met een vies goedje. Bah, ik vind het zo vies! Echt als ik het uitspuug krijg ik een kokhalzend gevoel, nee niet fijn dus! In zo een pot zit 50 ml, waar je ongeveer 50 dagen meedoet. En, ik durf het bijna niet te zeggen, maar met pot 1 heb ik *schaam, schaam* 5 maanden meegedaan. Erg hea?! dat zijn ongeveer 153 dagen!!!

Nu moet ik dus een nieuwe pot kopen en mijn doel luidt:

Elke dag 2 minuten lang met 10 ml spoelen.

Want dat is het voorschrift wat ik kreeg. Dus nu ga ik elke dag als ik uit school kom spoelen. Ik moet dat kokhalzende gevoel maar negeren, ik moet het doen! Voor elke dag dat ik het vergeet krijg ik natuurlijk een straf. Wat de straf wordt, weet ik nog niet. Misschien iemand suggesties? Het moet ook weer niet té erg zijn ofzo. Misschien een koopverbod ofzoiets :P

In ieder geval: de uitslag wordt vervolgd....

8 reacties:

Martine zei

Jak!! Ik heb dat spul ook gehad, in het jaar dat ik die beugel had heb ik maar 3 of 4 flessen gebruikt, ik vond het zoooo goor!

Kus Kus Martine

Lizzy zei

Ik heb dat spul ook en in één jaar heb ik er 2 opgemaakt, echt erg maarja..

Maaike zei

Hey meid!

Je moet jezelf dringend wat beter motiveren en je niet afvragen hoe je gestraft kan worden als je het vergeet! Maar hoe je beloont kan worden als je het volhoud ;) . Dus euh .. Als je het volhoud mag je een nieuwe oogschaduw? Of iets dergelijks? :) Veel succes! Ik had 20 doelen, maar er zijn al enkele van in het water gevallen. Zoals stoppen met nagelbijten, een beautybudget aanhouden ....

Margot zei

Leuk dat je jezelf ook doelen opstelt, ik merk zelf dat belonen helpt! Gewoon jezelf iets kleins waar je heel vrolijk van word geven als je het doel behaald hebt, of als je op de helft bent;)

DJlipstick zei

Hahahah! Ik heb net de 5de fles opgemaakt. Ik doe het braafjes elke avond maar ik vind het niet erg om te doen. Mijn doel op dit moment is om toch misschien aardrijkskunde gaan leren. Morgen toets.... Niet zo interresant ;)

Marlinda zei

Suc6 ermee!!
Ik moest het ook altijd toen ik een buegel had. Vond het ook verschrikkelijk vies!
Maar doe het gewoon! Je went er vanzelf aan.
Suc6 ermee!!

Yvonne zei

Heel veel succes ermee. Ik hoop voor je dat je het volhoudt.

Paradiseee zei

Haha. Ik ken het. Ik vond het ook altijd verschrikkelijk, dat spoelen. Nu doe ik dat ook niet meer, maar ik heb ook geen beugel meer.

Ik heb het wel aan m'n beugel te danken dat ik nog steeds na iedere maaltijd m'n tanden poets, dus ik poets zo ongeveer 5 keer per dag m'n tanden, hehe.

Een reactie posten

 
Designed by Lena