Pagina's

zondag 4 oktober 2009

Review: Maybelline define-a-lash volumeVandaag een review over een mascara die ik nu een maandje heb: Maybelline define-a-lash volume mascara. Ja, het is een hele mond vol. Na veel goede reviews en meningen te hebben gelezen en gehoord, moest ik hem wel als nieuwe mascara hebben! En misschien zijn de andere reviews wel goed, maar wat is mijn mening?

De eerste indruk
Dit vind ik heel belangrijk: het uiterlijk, want daar koop je een product op in de winkel. Bij deze mascara vind ik het gewoon een mooie verpakking: lekker girly roze en gewoon recht. Simpel maar stylish. Het borsteltje is van rubber en ziet er prima uit. Zo te zien - als ik hem terug in het omhulsel doe - is het borsteltje erg buigbaar, wat ik toch wel fijn vind. (8/10)

De mascara opdoen
Het borsteltje is van rubber en erg buigzaam, wat super fijn is! Verder vind ik hem heel fijn tegen je wimpers en door dit borsteltje worden mijn wimpers supergoed gescheiden en heb ik nul klonters. Het is heel handig opdoen, omdat het borsteltje niet te groot is. Dan vlekt het steeds op je ooglid. Hier heb ik dat bijna niet. Ook de onderwimpers gaan heel makkelijk. (9/10)


Het eindresultaat

Tja, dit is misschien wel het belangrijkste. Want je moet er toch echt mee over straat. En om je gerust te stellen. Het ziet er mooi uit. Heel natuurlijk voor een gewone dag. Het scheidt je wimpers goed, geeft het een mooie zwarte kleur en maakt ze net iets langer. Maar, voor supermooie, lange wimpers die je het valse wimpers effect geven moet je hem niet kopen. Dit doet hij niet. Ook het volumegehalte vind ik op zich meevallen. Maar hij is echt super voor overdag! Niet te dramatisch gewoon. (8/10)


11 reacties:

Sharon zei

Wauw mooi eindresultaat!
Liefs.

honestbeauty zei

groot verschil seg!

Fleur zei

Heel mooi! Ik heb die mascara met de groene verpakking. Maar nog niet uitgeprobeerd.

Lara zei

Idd groot verschil en je hebt mooie ogen (=

Martine zei

Mooie mascara!! En jij hebt blauwe ogen <3 (Ik ben FAAAAAAAN van blauwe ogen haha, iedereen in mijn family heeft het behalve ik..)

Kus Kus Martine

Rosa zei

@iedereen Wauw, bedankt voor alle complimenten!

Lizzy zei

Wauw, groot verschil zeg!

DJlipstick zei

Wauw! Prachtig eindresultaat.
&& mooie ogen (l)

xx

NBA zei

die mascara is zoo masterlijk, kan echt niet zonder, voor mij de ultieme ;) mooi reslutaat bij jou ook!

Marlinda zei

Ziet er mooi uit! Mooie kleur ogen heb je <3

steffi zei

dat is een leuke mascara!

Een reactie posten

 
Designed by Lena