Pagina's

vrijdag 2 oktober 2009

Soms heb je van die dagen...

...dat je gewoon helemaal inspiratieloos bent en helemaal niks zinnigs uit je kan krijgen. Daarom deze 'trallalalalala'post, want ja, te lang niet updaten wil ik ook niet doen.

Op school zijn we nu begonnen met het introduceren van het maken van je profielkeuze. Ik heb 2 profielen op het oog: economie en maatschappij en cultuur en maatschappij. Waarschijnlijk wordt het e&m, want daar zit geen tekenen in. Eigenlijk zitten er verder alleen maar vakken in, waar ik vrede mee heb. Wat ik later wil doen is schrijven, scenario's schrijven voor een film/serie, redacteur, jeugdboekenschrijfster, journalist. Ik weet niet wat het wordt, maar wel zoiets. Anders frans lerares. Ik houd gewoon van die taal <3

Verder is mijn leven net als normaal en is een update overbodig. Dit weekend zal ik zeker wat meer tijd steken in artikels schrijven enzo.

Deze post is snel in elkaar geflanst en volgens mij redelijk boring. Dus sorry.
In ieder geval liefste bezoeksters: VOLG ME MET BLOGLOVIN' HET IS ZO EEN FIJN SYSTEEM

4 reacties:

Margot zei

Haha, ik weet welke dagen je bedoelt:p
even een vraagje, wat houdt bloglovin' nou eigenlijk in? ik snap er niks van!
xx

Martine zei

Ik had afgelopen week ook van die dagen, maar nu heb ik er gelukkig wel weer zin in en meer idee├źn! Ik heb afgelopen jaar het profiel E&M gekozen, zonder talen (alleen EN & NL natuurlijk). Ik ben er erg blij mee, het valt me qua stof nu veel meer mee dan vorig jaar! En, ik heb van alles wat dus ik hoop dat ik later veel richtingen op kan! Ik wilde eerst ook journalist worden, maar redacteur bij een (Mode!) magazine lijkt me ook heel erg leuk!

Kus Kus Martine

Lizzy zei

Ik ga het profiel cultuur en maatschappij kiezen, maar bij ons kun je tekenen er gewoon uitlaten, alleen dan hoef je bij ons niet vast economie te hebben, maar dat kies ik wel, altijd handig. Ik wil later graag redactrice worden van een tijdschrift of mijn droom: een eigen tijdschrift!

Rosa zei

@margot, je maakt er een account aan, en kunt andere blogs volgen. heel easy en je mist geen een artikel.

Een reactie posten

 
Designed by Lena