Pagina's

zondag 27 juni 2010

is 'simpel' echt zo simpel?!

Youtube, je zoekt: simple tutorial en je krijgt filmpjes die beweren dat het erg simpel is. Dan ga je het uitproberen, alles gaat mis en het ligt echt niet aan jou. Het is gewoon voor pro's en helemaal niet simpel. Of ga je nu aan jezelf twijfelen? Ik heb wat simpele nailart tutorials - ze beweren dat ze simpel zijn - uitgezocht en getest, want: is simpel echt zo simpel?!De eerste tutorial, ziet er erg leuk uit en redelijk simpel, laten we heb proberen!

Hm, het resultaat mag er niet echt wezen, maar ik weet zeker dat als ik zo een ding voor rondjes te tekenen had, het veel makkelijker gaat. Dit is echt een type: oefenen en je kan het. Niet megasimpel, maar met een beetje ervaring te doen!

Deze tutorial ziet er sweet en indrukwekkend uit, hoe beviel het mij (die onprofessionele thuisdoener)?

Om dit te maken was echt horror, in het filmpje doet ze het ook met een sat├ęprikker, maar echt respect voor die vrouw! Het is niet te doen, veel te moeilijk en al doe je het een beetje goed, dan is het resultaat afschuwelijk. Maar ben jij zo precies, kan je heel goed kunst op je nagels zetten, dan is hij zeker het proberen waard.
 
Designed by Lena