Pagina's

vrijdag 12 maart 2010

Videoclip Telephone - OUTFITS GAGA

Oh My God! Dat was de eerste reactie die ik kon uitroepen na het zien van deze videoclip. Het is vormgegeven in een minifilm met de geweldigste outfits, decors en natuurlijk vette muziek! Lady Gaga heeft me weer weten te verrassen, maar Beyoncé heeft ook hele leuke pakjes aan. Deze twee dagen ga ik de outfits aan jullie showen en onder de loep nemen.

Natuurlijk wat we gewend zijn van Miss Gaga: de trend overdrijven. Hier zien we dan ook de torenhoge schoudervullingen. En zo sexy als ze gekleed gaat de enorme decolleté. Haar wenkbrauwen zijn enorm donker een aangezet, wat ik eigenlijk wel mooi bij de look vind. Zo ook in de crease: daar is het ook enorm aangezet. De lippen zijn haast zwart, maar eerder dieprood.
Leuk detail: de kruisjes op haar tepels

Erg toepasselijke outfit, aangezien dit in de gevangenis afspeelt. De make-up is haast niet te zien, maar je ziet de nude lippen voorbij komen. Ook de torenhoge plateaulaarzen, die we al van haar gewend zijn, komen hier terug.
Leuk detail: De sigaretten op de bril! Geniaal, naar mijn mening. Wat ook nog geweldiger is, is dat het rook afgeeft :)

De make-up vind ik prachtig! Dieprode lippen, winged eyeliner, zwaar aangezette wenkbrauwen en een mooie oogschaduwlook. Verder stoere outfit, natuurlijk weer enorm overdreven: studs. En natuurlijk erg bloot, maar wat verwacht je anders van Lady Gaga?
Leuk detail: De Cola light blikjes in haar haar, gebruikt als krulspelden. Goed over na gedacht.

twee outfits die ze kort draagt: met de zelfde make-up look als hiervoor in studded bikini. En ingewikkeld in zo een Cautionlint.

prachtige classy outfit, met een ronde bril en enorme hoed. Het haar heeft een leuk geel accent, wat ze vaker heeft in de clip. Ooglook is haast hetzelfde als hiervoor, maar nu is bij de innercorner haar eyeliner doorgetrokken.
Leuk detail: De halve handschoenen.

Outfit in de keuken. De make-up is fel, donkerblauwe oogschaduw en neon roze lippen. De zwaar aangezette wenkbrauwen blijf je terugzien. Verder een doorzichtige outfit met een wit keukenschort en opvallende apartje blauwe hoed.
Leuk detail: De telefoon die vastzit aan haar hoed en de draaiknoppen erop van een ouderwetse telefoon.

Zelfde doorzichtige outfit, zonder keukenschort. Weer de kruisjes op de tepels en het gele haar blijft. Verder een kokmuts op met een telefoonsnoer als tiara. Bij de make-up weer doorgetrokken eyeliner en knalpaarse lippen.
Leuk detail: Haar haar in de vorm van een telefoon.

Haar nationalistische gevoelens komen hier vast naar voren. Gehuld in een soort van bikini met de amerikaanse vlag erop. Ook een soort van brede hippieband met de vlag. De make-up is ook in de kleuren: dieprode lippen en verder zwart witte ooglook.
Leuk detail: Een ster, die je ook op de vlag van de USA kunt bewonderen, op haar wang.

Hangend over een gepainte auto in een catsuit met panterpak. Ook een politiehoed die vast zit aan het pak in panterprint. De make-up is erg zwart: smokeyeyes met een blauwe touch en zwarte lippen.

Oeh! Here she looks classy. Ze straalt klasse uit. Met een lichtblauw gewaad, ook over haar hoed heen. Ze lijkt hier wel een griekse godin! De make-up is ook prachtig en die krul in het haar maakt het helemaal af. You go Gaga!

Outfit vier en outfit 10 (de laatste) vind ik het mooist. Verder vind ik de telefoon in het haar, de cola blikjes en de sigarettenbril wel het hilarischte en gaafste. Je moet er maar op komen! Morgen de outfitsvan Beyoncé onder de loep!
 
Designed by Lena