Pagina's

zaterdag 28 november 2009

Eyeko's nieuwe producten!

Eyeko, het make-up merk met misschien wel de schattigste verpakkinkjes. Geïnspireerd op de Japanse tekenstijl is dit merk een enorme hit. De Eyeko hype is een beetje voorbij, maar dat neemt niet weg dat dit merk nog steeds supercute is. En ook Eyeko kon niet achterblijven en introduceert nu ook de nieuwe producten.


Graffiti eyeliner pen
Het heeft een indrukwekkende naam, maar het komt er op neer dat het een eyelinerstift is. Zoals ik het noem; een eyeliner in de vorm van een stift. Hiermee kan je makkelijk een lijntje trekken dus ideaal voor beginners of mensen die niet overweg kunnen met een eyelinerkwastje. Maar wat zegt Eyeko zelf hierover?
Eyeko says: For fool proof eyeliner dot across the upper lid as close to the lashes as possible then simply join the dots! Wing it, flick it, have fun with it! Team with lashings of Eyeko Magic Mascara for a flirtatious flutter!
Het heeft een leuke verpakking, maar het echte mange stijltje zie je niet terug. Toch blijft het leuk! Ik sta hier niet van te springen, want elk merk heeft eyelinerpennen...PRIJS: 5 POND


Line and Shine
Deze duo eye pencils zijn altijd handig! je kunt kiezen voor donker of licht. De kleuren passen goed bij elkaar en zijn ook makkelijk in één look te verwerken. De collectie bestaat uit 3 pencils in de kleuren paars, blauw en zwart. Ik vind het jammer dat ze niet nog meer kleuren hebben, maar wie weet (misschien voor in de toekomst?)

Eyeko says: Chunky pencils loaded with colour and shimmer and shine to create a multitude of fabulous eye looks!

Dit vind ik wel een leuk product, ik vind die paars/lila heel mooi en ben eigenlijk ook wel benieuwd naar die zilveren, hij lijkt mij heel wit. Maar misschien is hij wel heel mooi zilver? wie weet. PRIJS: 3,50 POND

Dus weet jij nog niet wat je moet kopen voor de feestdagen? en leek jouw zo een duo potlood altijd handig? Of vind jij de graffiti verpakking zo stoer en gaaf dat je accuut wil bestellen? Check dan Eyeko.com voor deze nieuwe producten.


 
Designed by Lena