Pagina's

zondag 6 september 2009

School part II

Iedereen kent het wel. Dat je geen enkele zin hebt om naar school te gaan. De vakantie kan nog zo lang duren, leren en in de schoolboeken neuzen is gewoon niet leuk. Maar echt, je zal het niet geloven, ik had zin om naar school te gaan!



Ik verveelde me dood thuis. De 7e week was gewoon te lang, elke dag duurde voor mijn gevoel wel 400 uur. En toen kwam ik op school, ik zag al mijn vriendinnen, vrienden en klasgenootjes weer. Maakte kennis met mijn nieuwe mentrix en haalde me boeken op. Ik ging zelfs tevreden met een glaasje limonade aan het kaften beginnen. Maar toen...



toen brak de dag aan dat de echte lessen beginnen. In het begin doe je niet zoveel en vind je het nog wel oké: jezelf een beetje voorstellen en niks doen. Maar al gauw viel ik in mijn oude ritme; ik wilde thuis zijn, lekker computeren, lezen of wat dan ook als het maar niet leren was! Ik heb ook totaal geen zin in huiswerk en heb al snel de neiging het niet te maken, maar ik heb een afspraak met mezelf: huiswerk maken!!! dus ik ga snel weer verder, maar wilde dit even kwijt.



Girls just wanna have fun, dus geef mij maar vrij ;)






4 reacties:

Sharon zei

Leuk geschreven! Ik heb echt enorm veel zin in de herfstvakantie.
Liefs.

Rosa zei

@Sharon, ik nu ook! haha

Soesja zei

Oke, dit komt me echt heel erg bekend voor! De eerste week vind ik het leuk om weer te gaan, en daarna denk ik: Oke, ik wil herftvakantie ;p.

Ojaa, wil je trouwens linken?

Rosa zei

@soesja, ik link niet. Sorry, maar één ding wat wel zeker is: jouw site staat tussen mijn daily's

Een reactie posten

 
Designed by Lena