Pagina's

vrijdag 25 september 2009

m'n favo bezigheid

Één van mijn favobezigheden - want zoals een bezig bijtje heb ik er heel veel - is toch echt leuke webshops afstruinen voor leuke kleren, make-up en accessoires. Ik bedoel maar; welk meisje houdt er nou niet van om weg te dromen bij al dit lekkernij? Zo ook bij H&M :) Ik houd van deze winkel, vooral op accessoires gebied. Ik heb ook zo mijn favo's die ik eventueel wel zou willen bestellen:

Verder is er nog zo een leuke sjaal van de H&M, maar die kan ik niet meer vinden op de site. Ik zag er wel een meisje op school mee rondlopen in het mintgroen, maar je hebt ook pastel/nuderoze ervan...Die zou ik ook nog wel willen. Hmm, misschien moet ik maar eens een bestelling plaatsen. Wat vind jij? Is dit een bestelling waard?

Oja! Ik had een 7,4 voor wiskunde, al die stress dus niks voor niks! ik was echt zo blij, vooral omdat er in andere klassen het gemiddelde bij een 4 lag enzo. Verder is eindelijk de hectische week voorbij en kan ik een relaxen. Ik zal proberen vandaag en morgen artikels vooruit te schrijven, zodat ik jullie blijf boeien en zodat ik genoeg tijd heb om te leren doordeweeks. Liefs, Rosa.

7 reacties:

Martine zei

Ja, weblogjes kijken is errug leuk! Ben der zelf ook BIG FAN van :)

Kus Kus Martine

Fleur zei

Wauw die oorbellen vind ik super mooi!

Lara zei

Ik vind dat kussen zoo leuk (=

Margot zei

Ooh leuk! alleen die broeken van de h&m hebben altijd een hele rare pasvorm?! Maar die sjaal wil ik ook, ik vind hem zo vet

Rosa zei

@Margot, als ik uberhaupt ga bestellen, dan twijfel ik ook of ik de broek meebestel, want grote kans dat hij me niet zit (met mijn holle rug heb ik altijd zo een flap achter zitten)

Margot zei

Precies, ik heb 2× een broek besteld.. de 1e zat echt super en toen dacht ik bestel een andere in dezelfde maat, en die zat ook perfect maar na een dag zit hij van boven echt 2 maten te groot. zo raar! en ik had de kaartjes eral afgeknipt(a)

Nana zei

Die kussens enz van de H&M zijn ook echt allemaal heel erg leuk.

En zo'n sjaal wil ik ook!!

Een reactie posten

 
Designed by Lena