Pagina's

zondag 27 september 2009

Nieuwe parfum!

Hoe geïnteresseerd ik ben in make-up, hoe minder ik dat ben in beauty. Van make-up kan ik wel honderden oogschaduws en lipglossjes kopen, maar qua parfum vind ik er 1 of 2 genoeg (als ze maar lekker ruiken). Maar om er eentje te krijgen, vind ik hélemaal niet erg :D


De parfum is van Carolina Herrera - een merk/vrouw die ik totaal niet kende. Maar aan de reactie van mijn moeder te horen is het een heel duur merk. De verpakking is nogal ingewikkeld; het zijn 2 bollen parfum van beide 30 ml die zitten vast in een langwerpige koker en die koker zit weer in 2 glazen omhulsels. Al met al ziet het er uberchique uit!


De parfum heet 212 Carolina Herrera On Ice.
Ik ben niet zo bekend met ondernoten en al die dingen dus houd ik het lekker simpel: hij ruikt héérlijk! Heel fris, naar frisse vruchten en doet me gewoon aan de zomer denken. Maar dat neemt niet weg dat hij ook gewoon draagbaar is in de winter. Het is een frisse parfum en ideaal om overdag op te doen. Dit wordt mijn nieuwe favoriet! (naast lacoste summer of love).


7 reacties:

Maren zei

Dankjewel! Oeeh, echt leuke flesjes! 'xo

Martine zei

Lijkt me heel lekker!! Ik ken het parfum niet, heb der verder ook geen verstand van ofzo hoor :) Super leuk om te krijgen :)

Kus Kus Martine

Lizzy zei

Ik ken het niet maar het klinkt goed!

Margot zei

die ziet er ontzettend lekker uit! mijn vader heeft de mannenvariant daarvan, ook heel raar ingepakt! maar hoeveel kost ie?(a)

Rosa zei

@ Margot, dat zou ik niet weten, ik heb hem gekregen en de prijs vragen is weer zo hebberig XD

Amanda zei

Wat een leuke verpakking :] Nice

Britt zei

Wat een leuke flesjes!!

Een reactie posten

 
Designed by Lena