Pagina's

woensdag 9 september 2009

Dior voyage palette

Één van de heerlijke dingen aan schiphol (naast Starbucks) is toch echt de enorme parfumerie! Allemaal dure make-upmerken met reispakketjes voor weinig geld. Ik mocht van mijn (aller)liefste moeder iets van 40 euro uitkiezen. En als je dat kan, kies je natuurlijk ook wel kwaliteit: juist ja, Dior!De kwaliteit van Dior is eenmaal bekend dus daar ga ik niet te lang over 'doorlullen'. Maar toch: de kleuren zijn zo mooi. Wat ik ook altijd zo mooi vind van deze merken: de kleuren zijn subtiel op je ogen, maar onwijs gepigmenteerd en hebben zo een mooie glans! Dus geen glitters. Echt, i'm in love! Het palletje bevat 2 kleuren lipgloss. Iets meer gezocht in de bruintinten (niet echt iets voor mij), 1 blush en 1 highlighter en 4 kleuren oogschaduw. Het zit heel mooi verpakt in een doosje, dan in een hoesje en dan heb je het palletje. Een hele klus om uit te pakken ;)

In het hoesje zitten ook nog 3 reiskwastjes: een klein blushkwastje, eentje met aan weerszijden sponsapplicators en een lipglosskwastje. Het blushkwastje is zó zacht! ik ben helemaal verliefd.

Dit is echt mijn favo palletje geworden. vooral de oogschaduws zijn zo mooi te combineren met elkaar. Echt, ben je op schiphol? Grijp dan je kans om kwalitatief voor minder (dan het normaal is) een palletje te kopen. Ze hebben zó veel!


de swatches:
7 reacties:

Charlotte zei

Mooie palet! & die kleuren zijn inderdaad aardig identiek (zo in het potje gezien), heb ze nog niet allebei opgehad, maar ik vermoed dat het effect van de wetlook anders zal zijn. Hoe precies weet ik ook niet ;p.

Rosa zei

@ Charlotte, aha! ik ben benieuwd!

Anoniem zei

Aaaah wat een supermooi paletje!

Lizzy zei

Gaaf, en wat bof jij zeg, dat zou mijn moeder nooit doen maarja.

Denise Just Pink zei

Erg mooi!!

Martine zei

Wauw, super mooi palet! Mijn mama zou dat denk ik niet zo snel doen :(

Kus Kus Martine

Soesja zei

Oelala, die wil ik ook !

Een reactie posten

 
Designed by Lena