Pagina's

maandag 10 augustus 2009

waar ik dus pissig op kan worden...

Shoppen, één van de heerlijkste dingen. Een gevoel van genot kan je vullen als je voldaan bent door het shoppen. Maar... soms kan je ook heel pissig en geïrriteerd worden. Echt? Ja!

Zo ging ik laatst naar de stad. De nieuwe collecties waren binnen, ik helemaal blij. Lekker met mijn moeder de stad in. En gelijk in de eerste winkel is het raak. Ik zie een superleuk tuniekje! Grijs, met studs, en loopt bol aan de onderkant. Je denkt vast: wtf?! Maar echt, hij was gorgeous.

Ik met volle moed passen, in mijn gedachte zag ik mij dit al dragen naar school. En zag ik mij al foto's maken voor dit blog en zag ik mij al met een voldaan gevoel hem combineren. Maar het mocht niet baten: hij paste natuurlijk niet. Waarom passen altijd alle leuke dingen je niet??? Het was trouwens een tuniekje van VILA clothes.

En of dat niet al genoeg was zag ik een hele aparte (dus niet zo een simpele) jegging. Jawel, een jegging; dat wilde ik zo graag! (alleen al de woordcombinatie, geweldig gewoon!) Van dept. Een beetje paars bruinachtig en heel mooi. Ik pas hem in XS: te klein. Ik dacht gelijk: nou, mooi is dat! hij is ten minste niet te klein. Gewoon een Sje en dan mag het geld weer rollen. Mooi niet dus! S was echt megagroot. Misschien pasten mijn been er wel 1,5 keer in! Terwijl XS veel te strak was, waardoor ik zwembandvetjes kreeg. Vreemd?! echt wel! Je kan je nu wel voorstellen dat mijn goede humeur verpest was.

Nouja, dan nog maar even een boek kopen voor op vakantie. Dus ik ga naar de plaatselijke boekhandel en wat zie ik daar tot mijn grote verbazing: allen twilight delen in het Engels voor slechts 10 euro! Dus mijn gezond verstand dacht gelijk: Nederlands dus ook! Wrong! Deel 1 was 15 euro en deel 2 en 3 achttien euro! Wat een afzetters. Dus ik moet 8 euro extra betalen omdat engelse jeugdliteratuur mij nog te moeilijk is?! Mijn humeur stond echt op het vriespunt.

Dus toen zat mijn moeder opgescheept met een chagrijnig meisje.


Overkomt dit jou ook vaak?

7 reacties:

rosalie zei

haha, dat is echt balen......
het overkomt mij ook wel eens!

Martine zei

Aaaw balen! Ik heb ook soms dat ik iets zie wat absoluut 'Gorgeous' is, maar wat dan niet past of wat er bij mij heel slecht uitziet.. Ach, dat heeft elke 'Fashionata/Shopaholic' wel eens! Maar who cares, volgende keer beter! En anders troost je jezelf met alle mooie dingetjes die je al in je kast hebt hangen.

Enne, super bedankt voor je super lieve reactie op mijn weblog! (Over mijn o-zo-niet-opgeruimde-kamer, die overigens nu wél opgeruimd is!)

Kus Kus Martine

Soesja zei

Ja, dat heb ik ook heel vaak! Dat dan net mijn maat weg is of dat ik iets zie wat in de sale is, ik het 3 dagen daarna wil kopen en dan is het oppeens niet meer in de sale ;S

Iris zei

Jammer! Bij mij past en staat juist altijd alles, maar dat is ook niet altijd beter (lees: blutheid).

Rosa zei

@Iris. Het is vooral omdat ik nog jong ben en nog niet alle vrouwelijke vormen heb ;) sommige leuke dingen staan je dan gewoon fout

Amanda zei

Haha balen, gebeurd mij ook wel eens. Dan gaat alles mis in de stad ;p

laetitia zei

Echt rot voor jou!
Maar het is mij nog nooit overkomen! :-)
Liefs

Een reactie posten

 
Designed by Lena