Pagina's

zondag 9 augustus 2009

Catrice haute couleur lipstick

Hee, mijn eerste 'echte' blogpost! feestjuhhh?! nee, een review. :P ja, mijn site is dan ook wel persoonlijk, maar vooral ook beauty/fashion gericht. so, enjoy! trouwens, komt de site een avondje eerder online, omdat ik morgen zo druk ben dat ik niet weet of ik tijd heb.Eens in de zoveel tijd kijk ik even op wat cosmeticasites (bijv. Gosh, Catrice, Essence). Om op de hoogte te blijven van nieuwe limited editions. Zo kwam ik op de hoogte dat Catrice in juli-augustus de haute couleur collectie uitbracht. Echt onder de indruk was ik niet, maar van één lipstick wel. Aangezien ik altijd gloss heb - en die glitters en glans weleens gaan vervelen - was ik nodig toe aan een nieuwe lipstick. Dus wat deed ik? juist ja! Op naar de kruidvat ;)

In het echt was de lipstick veel feller dan op de site, maar wat stond hij me mooi! ik was verliefd. Dit product moet gewoon in mijn kastje liggen. En ja: ik heb hem dus ook gekocht.
Wat mij gelijk opviel toen ik de lipstick zag, was de saaie verpakking. Een mat witgouden omhulsel zonder ook maar iets erop. Het kwam dus heel goedkoop en merkloos over. Maar goed, al is de verpakking niet perfect, de lipstick was het wel. althans, dat dacht ik...
Helemaal happy dat ik de lipstick had begon ik het op lippen, die inmiddels waren ingestift met lipbalm, aan te brengen. Wat ik redelijk snel merkte was dat de lipstick uitdroogde en mijn lippen droog en ruw maakte. Maar ik had nog wel mijn favo lipbalm op! Geen succes dus. Maar de kleur kwam zo mooi en fel over. Dat maake het weer helemaal goed.

Al met al is de lipstick voor deze prijs uitstekend! (prijs was 2,80 euro). Maar heel veel met lipbalm opdoen voordat je hem gebruikt! De kleur is lekker fel, richting de neon. I like it!

de swatch:


zonder flits (echt wat feller)
met flits (in echt ook wat feller)productinformatie:Merk: Catrice
Soort product: Lipstick
Naam product/kleur: C05 pink dresscode
Naam LE: Haute Couleur
Prijs: 2,80 euro

6 reacties:

Rosalie zei

Hij is nog niet eens zo duur!
En hoe kom je trouwens aan die te gekke layout?
Hij is super mooi!

Charlotte zei

Catrice is echt een fijn merk! Ik houd ook wel van lipsticks, liever dan lipgloss in ieder geval. Dit is alleen wel een echt knal kleurtje ;p, ik draag meestal donker paars ofzo, dat is bijna hetzelfde als je natuurlijke kleur.

Soesja zei

Mooi ! & Je schrijft leuk trouwens ;D

Iris zei

Mooie kleur! Maar Catrice lijkt me niet zo goed.

Myrna.. zei

Deze ziet er super mooi uit!

The Secret Garden zei

wat een mooi kleurtje zeg! en je hebt een erg mooie blog. ik heb ook century gothic, love that letter type :D

Een reactie posten

 
Designed by Lena