Pagina's

dinsdag 29 juni 2010

l'Oreal Volume Million Lashes - review

Deze mascara is sinds een tijdje uit en bekend van de reclame met Eva Langoria die wel duizend wimpers krijgt - allemaal met volume en krul. Dit belooft deze mascara dan ook. Maar beloven is niet geloven, want zoiets moet getest worden. Voor mij een duit in het zakje (17 euro) en voor jullie een review, want wat ik vind ik er nou van?

De mascara ziet er echt luxueus uit, je kan er naar blijven staren en het verveelt niet. Het bollopende model accentueert de werking van volume en de kleuren stralen luxe en kwaliteit uit. De verpakking is echt een dikke plus!

Het borsteltje is erg dik, waardoor je na het aanbrengen allemaal zwarte puntjes op je oogleden hebt. Verder werkt hij heel fijn, hij loopt een beetje af, waardoor de kleine haartjes meegepakt worden en heeft veel 'stekeltjes' die zorgen voor het scheiden van de wimpers.

Dan de mascara. Hoe is het resultaat? De mascara doet wat hij belooft: hij scheidt de wimpers perfect! Alleen bij de kleinere haartjes in het begin van je ooglid plakken ze soms samen, maar verder petje af voor de scheiding. Verder geeft het geen extreme krul, maar maakt het wel je wimpers langer, waardoor het toch weer lijkt. Ook geeft het je wimpers volume en is het echt zwart. Ik vind de mascara fijn - zelfs al krult het niet heel erg - en is geschikt voor meiden die gescheiden wimpers met volume willen. Ja hoor, deze mascara is goed gekeurd!

je ziet dat bij de eerste wimpers het wat samenkleeft, maar verder goed scheidt. Wel zie je nog de vlekken op het ooglid van het grote borsteltje, maar met een wattenstaafje is dat zo weg.
 
Designed by Lena