Pagina's

zondag 7 februari 2010

HEMA kwasten

Alweer een lange tijd geleden, kwam Hema met nieuwe kwasten. En wat niemand verwachtte kwam uit: de kwaliteit was best goed, veel beter dan eerst! En als ik lees dat ze zelfs een blending brush hebben en dan voor zo een zacht prijsje wordt verkocht, tja dan kan ik ze niet weigeren. Dus heb ik 3 kwasten in mijn bezit. Vandaag ga ik mijn mening geven over deze 3 kwasten.

Hema Eyeshadow Brush
Dit is een best grote flat eyeshadow brush. Deze kwast is erg zacht! Hij neemt goed de oogschaduw op (veel beter dan zo een kwastje van de Kruidvat) en brengt goed aan. Hij is wel wat groot en daarom vooral handig voor highlighter of voor op heel je ooglid. Kijk wel even goed in de winkels, want de ene kwast is zachter dan de andere!

Hema Blending Brush
Deze kwast is ook redelijk groot, het is mijn eerste blending brush dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar hij werkt super! het blend 2 kleuren goed in elkaar en is ideaal om een donkere kleur in je crease aan te brengen. Soms kan die wat ruw overkomen, maar als je een goede uitkiest is hij zacht.

Hema Eyeshadow Brush/ te gebruiken als concealerbrush
Dit is een stugge, wat hardere oogschaduwkwast van de Hema, maar eigenlijk ideaal voor concealer. Deze kwast is daar wat klein voor, maar als je puistjes wilt wegwerken ideaal. Je wallen kun je er ook wel mee wegwerken, maar het zou kunnen dat deze daar te klein voor is. Ik zelf gebruik hem ook voor concealer en het werkt goed.

Heb jij Hema kwasten?
 
Designed by Lena