Pagina's

maandag 12 oktober 2009

Kwasten; wie, wat, waar?

Ik heb een voorliefde voor make-up; maar een make-up noobie, dat ben ik. Met slechts 2 kwasten die fijn in gebruik zijn (1 blush en 1 oogschaduw) maak ik mij altijd op. Concealer doe ik met de vingers en foundation draag ik niet. Maar 2 kwasten? Dat is niet te doen! Believe me, als je een leuke oogschaduwlook wilt maken heb je er minstens 2 voor nodig. Dus ik ga kwasten in kopen!

Maar ik weet niet precies welke... Deze merken heb ik op het oog:

Cosmopolitan eyeshadow blender brush
Hij ziet er niet uit als een blender, maar de paar reviews die ik las waren zeer positief! Hij gaat lang mee, is makkelijk schoon te maken en blijft hierna in goede staat en is zacht, maar stug. Volgens mij is deze kwast iets van 5,95 euro. Iemand ervaring met Cosmopolitan brushes?


2B cosmetics oogschaduw brush
Over deze kwast was Mascha van beautygloss heel positief en aangezien zij veel vergelijkingsmateriaal heeft, moet het wel waar zijn. Hij is stug, maar zacht en ideaal voor het aanbrengen van losse pigments. Prijs, 3,95 euro. Nog meer ervaring hiermee?


Gosh oogschaduwkwasten
Hier moet ik er 1 van hebben! het liefst de platte rond afgesneden oogschaduwkwast en de ronde. Deze is volgens mij ideaal voor in je crease en om te blenden! Overal op forums en sites hoor je dat Gosh het beste budget kwasten merk is in drugstores. Deze wil ik denk ik zowieso wel! ik schat rond de 6 euro per stuk.


Gosh Duo Fibre Brush
Deze kwast doet me qua uiterlijk denken aan de stipling brush. Ik hoop dat deze het ook is, want ik wil graag een stipling brush. Ideaal voor foundation (wat ik niet gebruik, maar voor in de toekomst) en blushes en poeders. Om het gelijkmatig en lichtjes aan te brengen. Prijs rond de 8 a 10 euro, I guess.


Ik ga sowieso de Gosh oogschaduw kwasten kopen, misschien nog een kwastje erbij en ik denk dat ik even wacht met de stipling brush. Heeft iemand trouwens deze brush?? In ieder geval, heb jij nog een goede kwast in drugstores te koop van max. 10 euro? Tell me!

7 reacties:

Melissa zei

Die Gosh kwastjes zien er supergoed uit! Ik krijg trouwens binnenkort de 2B oogschaduwkwast, daar zal ik dus wel een review over doen!:) Succes nog met uitzoeken! Liefs

Martine zei

Die van Gosh zijn wel goed, maar bij de Hema hebben ze sinds kort ook betere kwasten! Enne, bij E.L.F. kun je ook goede kwasten kopen, vooral de concealer brush is een aanrader!

Kus Kus Martine

Josephine zei

Ik heb er veel goeds over gehoord! Van DA eigen merk zijn ze ook goed, en zoals Martine zei de nieuwe HEMA kwasten!

Ik ben ook een noobie, ik heb maar 1 kwast;)
x

marlindavosselman zei

Die goshkwasten schijnen heel fijn te zijn. Heb er zelf geen ervaring mee.

xBeautylovee zei

De kwasten van e.l.f. schijnen ook heel goed te werken en zijn super goedkoop, maar 1 euro.

ik ga ze ook bestellen!, www.eyeslipsface.nl

Iris zei

heb de duo fibre brush!
hij is echt superfijn!
heb momenteel een goed dekkende vloeibare foundation van gosh
(die ik aanbreng met de foundationkwast van gosh, ook superfijn)
en een poeder die perongeluk íets te donker is van maxfactor.
deze poeder breng ik aan met de duo fibre brush over de foundation, en hij brengt echt heel licht en mooi aan.
dan zie je niet dat de poeder te donker is,
maar heeft wel goede dekking samen
(vooral omdat de vloeibare goed dekt)
en de poeder set de vloeibare foundation zodat het goed blijft zitten! ideaal!

Anoniem zei

ik heb de gosh duo fiber. hij is egt geweldig. ik gebruik hem als mijn mac 187ligt te drogen.je krijgt een hele matte dekking. ok werkt het makkelijk. want je hoeft niet strepen ofzo te trekken je kunt gewoon rondjes gaan over je gezicht. de oogschadow kwasten heb ik ook. die onderste in het 2de plaatje (van gosh) is heel groot.en je krijgt niet zoveel kleur ermee op je ogen.de andere doet wel zijn werkt heel goed. ik heb óók in mijn verzameling de cosmo kwastje. maar hier ben ik helemaal weg van.hij kan blenden. hij is dun voor onder je ogen. (op de wimperlijn) en ook als wenkbrauw kwastje gebruik ik em wel eens. ik gebruik hem ook soms als conceler kwastje.
ik hoop dat je er iets aaan hebt.
xx

Een reactie posten

 
Designed by Lena