Pagina's

zaterdag 5 september 2009

School part I

Allereerst wil ik iedereen die al eens een reactie heeft achtergelaten op mijn site heel erg bedanken! Dit had ik niet verwacht met een net startende site. Verder ook natuuurlijk al mijn bezoeksters! blijf komen!

Vorige week was het zover. School begon weer. En wat is er nou belangrijker dan een supergoede indruk achterlaten bij je klasgenootjes? niks ;)

Dus ik netjes mijn teennageltjes lakken, mijn vingernagels vijlen, een lekkere warme douche nemen, en dan...dan sta je voor je kledingkast. Maar wat moet je nou aan?
Je wilt niet té overkomen, met een hele sieradenwinkel om je lijf en glittertopjes enz. Het moet rustig, maar leuk. Zo kwam ik op een simpele, maar leuke outfit.






wat draag ik? -een wit topje van de h&m (kinderondergoed afdeling)
- een simpel donkerblauw shirtje van de Vero Moda
- Een (nieuwe! ) broek van G-star
-gladiatorsandals uit Griekenland



Trouwens. Ik ben van plan vaker outfitfoto's te plaatsen, daarom show ik niet alles wat ik koop. Want dan is het minder leuk om weer terug te zien komen. Wat ik wel even wil introduceren (ghe, ghe, klinkt volgens mij heel grappig) is deze ketting van de H&M:




De ketting is een multiple chain (zo heet dat toch?) met allemaal soort van 'studs' eraan.

Je kan echt geweldig shoppen bij de H&M qua accessoires, qua kleding moet je maar net iets er tussen vinden (vind ik). Dit was dus mijn outfit, qua make-up heel basic. De neutral look op mijn ogen volgens een tutorial van divadivine en verder wat blush, concealer, mascara en lipgloss.


Tja, de eerste indruk is belangrijk, dus ga niet expres iets heel extravagants aan doen, als je dat niet bent. Ik vind altijd dat de eerste indruk al een heel groot beeld van iemand schetst. Dus, wat had jij aan?



10 reacties:

Lizzy zei

Leuke ketting (:

Charlotte zei

Waar heb jij die van jou gehaald? (make-updoos)
Want ik had er in Spanje eentje gezien, maar in België of op internet kan ik er niet veel over vinden.

xx

Rosa zei

@ Charlotte: Ik heb hem gekregen van mijn moeder, omdat ik ze bij de Douglas zag in een soort van 'rommelbakje'. Er zaten hele kleine doosjes in en wat grotere. ik heb er eentje met 18 oogschaduws (redelijk klein), 4 blushes en iets van 10 (kleine lipglossjes). Volgens mij hadden ze niet zulke koffers. maar je kunt er het beste even langs gaan

Martine zei

Je ziet er inderdaad heel leuk uit! Vooral die sandaaltjes en je ketting! Ik hoop dat je nog wel je kleren blijft showen als je ze net gekocht hebt. Het is toch altijd weer wat anders als je ze aan hebt ;)

Kus Kus Martine

Rosalie zei

Ziet er leuk uit! het is wel een beetje mijn style!!

Sharon zei

Leuke outfit, vooral die ketting!
Liefs.

Anoniem zei

ik houu van die ketting!
x martinee

Charlotte zei

Superleuke ketting!

x

Soesja zei

Die g-star broek is echt leukk :D

Anoniem zei

Yeah die ketting heb k ook in het goud :)

Een reactie posten

 
Designed by Lena