Pagina's

woensdag 16 september 2009

Need your inspiration!

Na een tijdje mijn blog verwaarloosd te hebben ben ik weer helemaal terug (althans dat probeer ik). De laatste tijd schreef ik af en toe een blogpost en sloeg ik hem op als concept zodat ik hem in de week online kon zetten. Maar op gegeven moment zijn die berichten op en dan? Ik had het te druk en even geen zin en dus geen blogposts.

Ik probeer er nu weer honderd procent te zijn voor mijn lieve bezoeksters en zal ook weer reacties op jullie blogs achterlaten! Volgende week wordt een drukke week, maar een kwartiertje halfuurtje per dag om jullie blogs te checken en jullie reacties te beantwoorden moet lukken. Dan schrijf ik gewoon vooruit en hebben jullie (bijna) elke dag een leuke post.

Maar één probleem: ik weet niet wat mijn bezoeksters, waaronder jij dus, leuk vinden. Qua reacties merkte ik dat jullie in EOTD niet zo geïnteresseerd zijn, terwijl ik dat juist leuk vind om te doen. Dus helaas, ze zullen blijven komen. Verder zit ik bordevol ideetjes, maar ik wil eerst weten wat jullie willen lezen!

Dus ik zal er komende weken helemaal voor gaan, maar doen jullie dan iets terug voor mij? vertellen wat je wilt zien!

3 reacties:

Charlotte zei

I love fashionnn! Misschien outfit fotootjes? Inspiratie posts? Shoplogjes? En op beautygebied nagellak ;D

Rosa zei

@ Charlotte, heel erg bedank voor je ideetjes. hier ga ik zeker wat mee doen ;)

Soesja zei

Ik vind fashion artikels, waar je bijvoorbeeld je outfit ofzo laat zien, altijd heel leuk:]

Een reactie posten

 
Designed by Lena