Pagina's

zaterdag 19 september 2009

Laarzen en schoenen

Allereerst heb ik donderdag echt iets heel doms meegemaakt, nouja dom gewoon iets irritants! ik fiets naar huis van school - wat normaal 10 minuutjes is - en na pakweg 2 minuten fietsen hoor ik PANG! Ja, band lek. Ik sip doorlopen en niet door dat in mijn gymtas mijn mobieltje zat... Dus ik heb bijna 3 kwartier naar huis gelopen. Nou, geloof me, ik was kapot toen ik thuis kwam. Gelukkig is mijn band geplakt, hihi.

Maar dat terzijde, want hier gaat niet het hele artikel over. Het is echt een rottijd qua weer in het jaar. 's Ochtends is het ijskoud en 's middags uit school is het een halve sahara. Wat voor schoenen moet je aan? met ballerina's of slippers vries je dood en met laarzen kun je 's middags haast zwemmen in jouw zweetbadje rond je voeten. En daarnaast wil ik mijn nieuwe laarzen nog even bewaren, want hé: ik moet er wel de hele winter mee lopen. Dus kies ik veilig voor sneakers. Maar wat draag jij nou? Op school zie je echt alles: slippers tot uggs en minnetonka's tot ballerina's, laarzen tot pumps.

Dus ik koos voor de middenweg: sneakers. Gekocht in de opruiming en afgeprijsd van 40 naar 7,50 euro! Dat laat je toch niet staan?! Ze zijn heel simpel, maar so what? ze lopen heerlijk:Verder wil ik bij deze mijn nieuwe laarzen ook even showen. Ik ben er zo blij mee :)
ze hebben een kleine hak van 3 à 4 cm. Mijn moeder gelijk in die winkel mij voor schut zetten. Zegt ze tegen de verkoopster: "Ja, het zijn haar eerste paar hakken, dus ze moeten wel goed zijn, bla bla bla ". Ik dacht echt zo: kom op! zo hoog zijn ze niet. Maar hier zijn ze:


Ze zijn van Le ballon en ik ben er echt verliefd op! Verder heb ik ook nog Replay uggs die je om kunt slaan en dan een bontje krijgt. Ik houd eigenlijk niet zo van uggs, maar deze zijn iets minder lomp.

Trouwens heb ik voor het eerst plaatjes geupload via blogger en de kwaliteit is echt flut :S


3 reacties:

Sharon zei

Ik draag een soort van flatjes/ballerina's alleen is de voorkant dan nog iets dichter zegmaar :P Dus een beetje ertussenin! Ik moet nog laarzen kopen voor deze winter.
Liefs.

Martine zei

Die sneakers vind ik super stoer! Echt een must have voor mij :) Helaas zijn ze nooit in mijn maat (43, soms 44 dus ik heb het niet zo met schoenen.. :() Je laarzen vind ik ook heeeeel erg tof! Maar wat draag ik.. Hmm, vandaag heb ik ballerina's gedragen. Gisteren was ik ziek, en eergisteren ook maar toen had ik.. Sneakers aan :) Enne, verder heb ik geen last van zweetvoeten eigenlijk, dus ik loop in de zomer met laarzen en in de winter met ballerina's (heb ook nooit koude voeten/handen xD).

Kus Kus Martine

Regina zei

leeeeeuk.
en een leuke site heb je :)

Een reactie posten

 
Designed by Lena