Pagina's

donderdag 27 augustus 2009

in de ban van Twilight

Okee, ik moet toegeven. Toen ik iedereen hoorde over twilight leek het mij een vreemde film en ik had er ook helemaal geen geld voor over om dat boek te kopen. Op elk blog las je wel iets erover; of het nou over de make-up, de film, het boek of over de kledingstijl ging. Overal was de twilightgekte in hevige vormen bezig. Maar de gekte begon en bleef...

...en nu ben ik ook omgehersenspoeld naar twilightfan! Mijn vriendin begon over de boeken die zo geweldig waren. Toen ik bij haar ging logeren stelde ze voor om de film te huren. Ach ja, waarom niet? Nu wil ik toch wel zien wat al die mensen zo crazy maakt. En hellup!!! ik ben helemaal gebrainwashed. Ik heb die film 2 keer bij haar gaan kijken en heb gelijk de dag erna het eerste deel van de boeken reeks gekocht. Ik heb hem al bijna uit, waarschijnlijk nu dit bericht ook echt online komt heb ik hem al uit.

Maar wat is er zo bijzonder aan twilight? De o zo knappe Edward Cullen (zucht, wat een cutie), of het mooie liefdesverhaal tussen Edward en Bella over een onmogelijke liefde of het spannende van de vampiers? de krachten die ze hebben? Volgens mij ligt het aan elk klein detail. Alles is gewoon perfect.

Nu ik helemaal in de ban ben van twilight ging ik naar make-up tutorials zoeken van de make-up van Bella Swan. Suzy (dottilicious op youtube en simply-suzy op blogspot) heeft een paar hele goede tutorials. Zo heeft ze tutorials van Kristen Stewarts make-up op premières en in de film, maar ook van Alice Cullen in de film. Haar laatste twilightfilmpje ook weer in één woord geweldig (en handig voor beginners):

3 reacties:

Sharon zei

I love Twilight! Ik heb alle boeken gelezen die er tot nu toe in het Nederlands zijn en natuurlijk de film gezien. Robert Pattinson is echt zoo knap, maar de verhalen zijn ook gewoon super.
Liefs.

Soesja zei

Ik ben ook hélemaal geobserdeert :] Ik heb de hele serie gelezen, Breaking Dawn (deel 4) in het Engels, en ik heb de film al 9 keer gezien, oeps ^^ En Robert Pattinson is echt zooooooooooo knap <333 Mij leek het eerst ook helemaal niets, maar omdat iedereen het er over had ging ik het lezen en toen was ik verslaafd ;D

Suzy zei

Wat leuk dat je m'n filmpje op je blog had gepost! Dank je wel! :D

En natuurlijk is het ook hartstikke tof om te lezen dat je 'm zo leuk vond :)

Een reactie posten

 
Designed by Lena